Zoek jij vakantiewerk dat er echt toe doet?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vakantiewerk

Wij hebben de ideale vakantiebaan voor je! Je mag de bewoners van Woon- en Zorgcentrum Humanitas een stralende zomer bezorgen!  Daarnaast betekent een vakantiebaan bij Humanitas een goed salaris, een afwisselende en verantwoordelijke functie.  Er zijn in de zomerperiode diverse functies te vervullen, afhankelijk van je achtergrond en opleidingsniveau: van huishoudelijk medewerker tot verzorgende functies. Je krijgt een kans om ervaring en kennis op te doen binnen je vakgebied in een gezellige en collegiale sfeer.Vul op beide pagina’s van het opgaveformulier je beschikbaarheid in. Indien dit niet is ingevuld, kan je sollicitatie niet in behandeling worden genomen. Formulieren kun je inleveren bij de receptie van Humanitas of opsturen naar:

Woon- en Zorgcentrum Humanitas
T.a.v. Personeelszaken
Radboudlaan 1
7415 VA Deventer

Je kan ook eerst meer informatie aanvragen bij Humanitas over wat wij allemaal doen. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Neem contact op met Humanitas DeventerInternetSocial mediaAdvertentiesTelevisie

Over Humanitas Deventer

Radboudlaan 1  |  7415 VA Deventer  |  T 0570 628 633

Humanitas Deventer zal zo spoedig mogelijk, indien noodzakelijk, contact met u opnemen. Alle opgestuurde informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U kunt natuurlijk ook bellen met nummer: 0570 628 633