• de woonstudent

  de woonstudent

  Nog steeds belangstelling voor populaire woonstudenten
 • Wij zien altijd de mogelijkheden

  Wij zien altijd de mogelijkheden

  en nooit beperkingen...
 • Nieuws
 • Fiets mee voor het goede doel!

Fiets mee voor het goede doel!

Op 2 juli 2015 kunt u bij Humanitas Deventer meedoen met een prachtige fietstocht. Voor maar 2,50 euro inschrijfgeld sponsort u de Fietslabyrint. 

De Fietslabyrint is een interactieve fietstocht op een home trainer, bedoeld voor mensen voor wie buiten fietsen niet meer zo vanzelfsprekend is. Het is een uniek instrument dat vooral gebruikt wordt in de gezondheids- en zorgsector. Met deze hometrainer ‘fiets’ je dan via een simulator door Deventer (dit kunnen ook tal van andere steden zijn, maar wij hebben gekozen voor Deventer).
Binnen deze fietstocht zijn er weer diverse mogelijkheden om tussendoor af te slaan. Het voordeel is dus dat een bewoner niet naar buiten hoeft, maar lekker binnen op een hometrainer kan genieten van een fietstocht door zijn eigen stad Deventer.

Gestart wordt met de opening om 09.45 uur van het e-bike-oplaadpunt, bij de receptie van Humanitas, gevolgd door de fietstocht. 

Het recreatieve fietsseizoen is weer begonnen en ook onze bewoners, vrijwilligers, familie en/of personeel kunnen gebruik maken van het e-bike-oplaadpunt en deelnemen aan de fietstocht.

Van 10.00uur tot 11.00uur kan er gestart worden met de fietstocht! Keuze uit routes van 15km, 25km en 40km!

Fietst u niet, maar wilt u ons wel sponseren? Bij de inschrijftafel en receptie van Humanitas staat een donatie pot. Bent u deze dag niet in de gelegenheid om te fietsen? De routes zijn de hele zomer te koop bij de receptie van Humanitas. Opbrengst is voor het Fietslabyrint.