• de woonstudent

  de woonstudent

  Nog steeds belangstelling voor populaire woonstudenten
 • Wij zien altijd de mogelijkheden

  Wij zien altijd de mogelijkheden

  en nooit beperkingen...
 • Nieuws
 • SocialSofa feestelijk onthuld tijdens de Winterfair!

SocialSofa feestelijk onthuld tijdens de Winterfair!

Woensdag 23 november is de Humanitas SocialSofa tijdens de Winterfair feestelijk onthuld. Deze unieke mozaïekbank heeft een prominente plek op het Humanitasterrein met uitzicht op de Radboudlaan en Lebuïnuslaan. ‘Een mooie plek om even tot rust te komen voor onze bewoners en goed gesprek te voeren’, aldus Lianne Slendebroek, medewerker wijkontwikkeling van Humanitas.

Woon- en Zorgcentrum Humanitas biedt een herkenbare woonomgeving, waarbij de begrippen welzijn en welbevinden centraal staan. Daarnaast wil Humanitas een ‘goede buur’ zijn voor alle wijkbewoners en nodigt hierbij iedereen uit voor een goed gesprek op de SocialSofa. Deze gemozaïekte kunstwerkbank vertelt het verhaal van Humanitas in beeld. Een plek om elkaar te ontmoeten en even bij te praten.

‘Nu kan dat ook op onze mooie bank met een levendig uitzicht’, aldus Slendebroek. De mozaïekbank is samengesteld uit duurzaam materiaal en met liefde vervaardigd door vakmensen van Sallcon. Een SocialSofa is een uniek en kleurrijk straatmeubel met een duurzaam karakter. Het verhaal wordt op de bank uitgebeeld en komt tot leven door de verhalen van de mensen op de bank. De bank is in samenwerking met de bewoners van Humanitas en KDV de Boefjes tot stand gekomen.