Heb je een leuke vakantiejob nodig?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Veilig werken bij Humanitas Deventer

Uiteraard werken we bij Woon- en Zorgcentrum Humanitas Deventer veilig. Indien situaties daar om vragen hanteren wij per direct alle richtlijnen van de overheid om iedereen veilig te kunnen laten werken.

Werken bij Woon- en Zorgcentrum Humanitas

Humanitas biedt dagelijks zorg en welzijn voor ouderen. Dat kan alleen met goed gemotiveerde medewerkers, die onze kernwaarden Liefde, Samen en Positief in hun genen hebben.

Goede en enthousiaste medewerkers moeten graag bij ons komen werken en bij ons willen blijven omdat ze het naar hun zin hebben. Wij zoeken medewerkers met inlevingsvermogen, creativiteit, betrokkenheid, deskundigheid, hart voor het werk en vooral voor de bewoners. Zie de persoon achter de mens!

Wij bieden je een gevarieerd pakket aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris, onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenregeling conform de cao VVT. Verder hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, korting op fitness en/of gratis gebruik van onze eigen fitnessruimte. De scholing van onze medewerkers wordt goed georganiseerd, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.


Meer weten over werken bij Humanitas?

Vul dan onderstaand formulier in
Alle opgestuurde informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U kunt natuurlijk ook bellen met nummer: 0570 628 633

U kunt hier ook een formulier downloaden als u dat makkelijker vindt.

Of stuur een brief naar onze Personeelsadviseur, Radboudlaan 1, 7415 VA Deventer.

Vrijwilligers

Woon- en Zorgcentrum Humanitas wil het meest warme en gastvrije van Deventer zijn. Deze ambitie wordt vormgegeven door de kernwaarden: Liefde, Samen en Positief. Vrijwilligers zijn mede dragers van de cultuur en dragen daarmee de kernwaarden van Humanitas uit.

Dit betekent ook respect voor de eigenheid van ieder individuele bewoner, die hierdoor zichzelf kan zijn en blijven. Begrippen als welbevinden en welzijn staan centraal. Vrijwilligers zijn er primair voor de bewoner en maken meer en meer onderdeel uit van het team.

Binnen Humanitas zijn er veel vormen van vrijwilligerswerk. De meest recente vacatures staan onder aan deze pagina. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de vrijwilligersmakelaar:

Femke Kosters.
Aanwezig op maandag- woensdag en donderdag of vrijdag morgen.


Humanitas opleidingen en stages

Binnen Woon- en Zorgcentrum Humanitas lopen jaarlijks meerdere studenten van diverse opleidingen een kortere of langere periode stage:

 • Middelbare school
  Voor stages van het VMBO werkt Humanitas samen met diverse scholen in en rondom Deventer. Het stagebureau van de school regelt de stageplaatsen met de praktijkopleider.

 • MBO
  Humanitas biedt ook stageplaatsen voor diverse MBO-opleidingen. Over het algemeen regelt de school deze stageplaatsen met de praktijkopleider. Je leert als MBO-student de theoretische kennis in de praktijk toe te passen. Je maakt kennis met de doelgroep van jouw keuze en leert vaardigheden toe te passen in de praktijk. Humanitas zorgt voor deskundige werkbegeleiders en beoordelaars.

 • HBO
  Ook HBO-studenten zijn bij Humanitas welkom voor een stage. Je leert als HBO-student de theoretische kennis in de praktijk toe te passen. Je maakt kennis met de doelgroep van jouw keuze en leert vaardigheden toe te passen in de praktijk.

Wij bieden ook de mogelijkheid om een afstudeeropdracht uit te voeren. Een verzoek hiervoor kan worden gemaild.


Werken en leren

Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor een opleiding in de zorg. Dat is plezierig want met het toenemend aantal ouderen zijn nieuwe collega’s zeer welkom! Misschien heb je belangstelling voor een beroep in de zorg, maar weet je niet wat voor jou het meest geschikt is?  Bij een BBL-opleiding werk je binnen onze organisatie. Het aantal opleidingsplaatsen is beperkt. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden binnen onze organisatie, neem dan contact op met de praktijkopleider.


Erkend leerbedrijf

Woon- en zorgcentrum Humanitas is opgenomen als erkend leerbedrijf in het register van SBB, kenniscentrum voor leren in de praktijk. Hiermee staan we garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding.


Maatschappelijke stage

Humanitas Deventer heeft plaats voor maatschappelijke stagiaires op diverse afdelingen. Heb je ’s avonds tijd over en wil je ons helpen bij de broodmaaltijd met de bewoners? Ben je niet bang om aan te pakken en daarom geschikt om onze balkons te verzorgen? Loop jij er graag netjes bij en zie je het zitten om de schoenen te poetsen van onze bewoners? Of heb jij juist een talent dat wij als organisatie in jouw ogen goed kunnen gebruiken? Laat dan vooral van je horen! Niets is ons te gek als dit het leven van onze bewoners verrijkt en in overleg is veel mogelijk!


Meer informatie over de (Maatschappelijke) stages bij Humanitas?

Vul onderstaand opleidingsformulier in
De praktijkfunctionaris zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Alle opgestuurde informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U kunt natuurlijk ook bellen met nummer: 0570 628 633

Ondersteuner cliëntenraad

Humanitas Deventer, vooruitstrevend en innovatief voor iedereen die ondersteuning nodig heeft op het gebied van wonen, welzijn of zorg. Wij verbinden mensen, hoe verschillend ze ook zijn. Een huis waar iedereen zijn eigen rol heeft. Alles wat we doen komt voort uit onze kernwaarden: liefde, samen en positief. Menselijkheid, het écht om elkaar geven, inlevingsvermogen, creativiteit en betrokkenheid zijn bij ons dagelijkse praktijk.

Lees meer

Voorzitter Raad van Toezicht

Voor de Raad van Toezicht van WZC Humanitas zijn wij op zoek naar een stevige en verbindende voorzitter met ruime bestuurlijke ervaring en kennis van governance vraagstukken

Humanitas Deventer is een zelfstandig woonzorgcentrum in de Deventer wijk Keizerslanden voor senioren met een behoefte aan ondersteuning op gebied van wonen, welzijn en zorg. Bij Humanitas staan de begrippen welzijn en welbevinden centraal en wordt gewerkt vanuit de kernwaarden Liefde, Samen en Positief, waarbij medewerkers de ruimte krijgen om vanuit hun hart te werken.  Humanitas Deevnter heeft een vernieuwende visie op zorg, welke als inspiratie gezien wordt door meerdere belangstellenden uit de sector. Innovaties worden toegejuicht en er lopen diverse projecten waarbij bewoners actief onderdeel uitmaken van de samenleving.

De Raad van Toezicht (RvT) van Woon- en Zorgcentrum Humanitas heeft tot taak toezicht te houden op de besturing door de Raad van Bestuur en op de algemene gang van zaken binnen de organisatie als maatschappelijke onderneming. De RvT sluit in zijn toezicht aan bij de visie en kernwaarden van Humanitas Deventer. De RvT baseert zijn toezicht, naast de context en identiteit van Humanitas Deventer, op de Zorgbrede Governancecode en de notitie “Goed toezicht in zorg en welzijn” van de Nvtz. De visie van de RvT vormt de basis voor de samenwerking tussen de Raad van Toezicht en de bestuurder en stimuleert tot reflectie op- en het gesprek over het functioneren en de onderlinge relatie tussen de bestuurder en toezichthouders van Humanitas.

Lees meer

Humanitas Deventer zoekt vakantiekrachten!

Humanitas Deventer is een zelfstandig Woon- en Zorgcentrum in de wijk Keizerslanden. Wij zijn er voor senioren met een behoefte aan ondersteuning op gebied van wonen, welzijn en zorg.

Wij hebben de leukste vakantiebaan voor je! Je mag de bewoners van Woon- en Zorgcentrum Humanitas een stralende zomer bezorgen! Een vakantiebaan bij Humanitas betekent een goed salaris en een afwisselende en verantwoordelijke functie. Er zijn in de zomerperiode diverse functies te vervullen, afhankelijk van je achtergrond en opleidingsniveau. Je krijgt een kans om ervaring en kennis op te doen binnen je vakgebied in een gezellige en collegiale sfeer!

Lees meer

 • 1
 • 2