Heb je een leuke vakantiejob nodig?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Humanitas zoekt vakantiekrachten!

Wij hebben de leukste vakantiebaan voor je! Je mag de bewoners van Woon- en Zorgcentrum Humanitas een stralende zomer bezorgen! Daarnaast betekent een vakantiebaan bij Humanitas een goed salaris, een afwisselende en verantwoordelijke functie. Er zijn in de zomerperiode diverse functies te vervullen, afhankelijk van je achtergrond en opleidingsniveau. Je krijgt een kans om ervaring en kennis op te doen binnen je vakgebied in een gezellige en collegiale sfeer.

Volg je een opleiding Verzorgende 3-IG, MBO-V of HBO-V of ben je al in het bezit van en helpende of verzorgende diploma, dan kom je mogelijk in aanmerking voor vakantiewerk bij de leukste en gezelligste werkgever! Momenteel zijn we met name nog op zoek naar vakantiekrachten die we in kunnen zetten op niveau 3, hierbij draai je ook verantwoordelijke diensten

Nieuwsgierig geworden?

Meld je snel aan! Voor vragen kun je altijd terecht bij Susan Rijks, Manager Woonzorg door haar even te mailen. Of download het vakantiewerk formulier hieronder.Vul op beide pagina’s van het opgaveformulier je beschikbaarheid in. Indien dit niet is ingevuld, kan je sollicitatie niet in behandeling worden genomen. Formulieren kun je inleveren bij de receptie van Humanitas of opsturen naar:

Woon- en Zorgcentrum Humanitas
T.a.v. Personeelszaken
Radboudlaan 1
7415 VA Deventer

Je kan ook eerst meer informatie aanvragen bij Humanitas over wat wij allemaal doen. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Neem contact op met Humanitas DeventerInternetSocial mediaAdvertentiesTelevisie

Let op: Vink onder aan het formulier  "Ik ben geen robot" aan anders zal het formulier niet worden verstuurd.

Humanitas Deventer zal zo spoedig mogelijk, indien noodzakelijk, contact met u opnemen. Alle opgestuurde informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U kunt natuurlijk ook bellen met nummer: 0570 628 633