Heb je een leuke vakantiejob nodig?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Veilig werken bij Humanitas Deventer

Uiteraard werken we bij Woon- en Zorgcentrum Humanitas Deventer veilig. Indien situaties daar om vragen hanteren wij per direct alle richtlijnen van de overheid om iedereen veilig te kunnen laten werken.

Woon- en Zorgcentrum Humanitas Deventer zoekt vakantiekrachten!

Verpleegkundige | Verzorgende IG / Helpende (plus) | Algemene schoonmaak | Restaurant medewerker

Wij hebben de leukste vakantiebaan voor je! Je mag de bewoners van Woon- en Zorgcentrum Humanitas een stralende zomer bezorgen! Een vakantiebaan bij Humanitas betekent een goed salaris en een afwisselende en verantwoordelijke functie. Er zijn in de zomerperiode diverse functies te vervullen, afhankelijk van je achtergrond en opleidingsniveau. Je krijgt een kans om ervaring en kennis op te doen binnen je vakgebied in een gezellige en collegiale sfeer!

Wie zijn wij?

Woon- en Zorgcentrum Humanitas, vooruitstrevend en innovatief voor iedereen die ondersteuning nodig heeft op het gebied van wonen, welzijn of zorg. Wij verbinden mensen, hoe verschillend ze ook zijn. Een huis waar iedereen zijn eigen rol heeft. Alles wat we doen komt voort uit onze kernwaarden: liefde, samen en positief. Menselijkheid, het écht om elkaar geven, inlevingsvermogen, creativiteit en betrokkenheid zijn bij ons dagelijkse praktijk.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je dan snel aan! Stuur je CV voor 01 april 2022 per mail naar Madelon Liefers, Hr-medewerker. Wanneer we voldoende reacties hebben ontvangen, dan sluit deze vacature. Wacht dus niet tot het laatste moment om te reageren.Vul op beide pagina’s van het opgaveformulier je beschikbaarheid in. Indien dit niet is ingevuld, kan je sollicitatie niet in behandeling worden genomen. Formulieren kun je inleveren bij de receptie van Humanitas of opsturen naar:

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is het vereist om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren voor aanvang van je werkzaamheden. Als je nog niet in het bezit bent van een VOG, vergoed Humanitas de kosten als je bij ons in de zomer komt werken.