Deventer

bin nie so van dat benauwde

CORONA MAATREGELEN VOOR ONZE ACTIVITEITEN

Humanitas coronaTot onze grote spijt, maar met begrip voor de maatregel, laten we u weten dat ieder bezoek per direct NIET MEER bij onze bewoners mag komen. ALLE ACTIVITEITEN VOOR MENSEN VAN BUITENAF ZIJN TOT NADER ORDER AFGELAST.

Wij begrijpen dat deze maatregel onze bewoners en u enorm treft en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u op andere manieren in contact kunt blijven staan met uw familielid.  Het is en blijft onze grootste zorg om de gezondheid van onze bewoners te beschermen. Heeft u iets af te geven voor uw familielid (boodschappen, wasgoed, bloemen, etcetera) dan kunt u dit in het halletje bij de voordeur achterlaten, graag voorzien van naam en kamernummer en wij zorgen dat dit terecht komt bij de bewoner.

  • Wijk
  • Activiteiten en diensten

Activiteiten en diensten

Bij Humanitas is er altijd wat te doen. Dagelijks organiseren wij veel activiteiten. Deze kunt u bekijken via het maandelijks activiteitenoverzicht. Aan de meeste activiteiten kunnen ook bewoners uit de wijk deelnemen.

Duofiets voor Humanitas

Humanitas heeft een duofiets voor bewoners. De duofiets stimuleert de bewoners om naar buiten te gaan en te genieten van Deventer en omgeving. Samen met een vrijwilliger of familielid kan bijvoorbeeld een boodschap worden gehaald, een kopje koffie gedronken in de stad, een bezoekje worden gebracht aan familie of gewoon een mooie fietstocht worden gemaakt.