Deventer

bin nie so van dat benauwde
  • Wijk
  • Activiteiten en diensten

Fietsriksja bij Humanitas Deventer

In 2021 hebben vele bewoners kunnen genieteen van een ritje met de fietsriksja. Op dinsdag, woensdag of donderdag stonden bewoners klaar de omgeving van Deventer te verkennen. Er was van alles te beleven, de prachtige natuur, de nieuwbouw, het park, de IJssel enz. Genieten van het zonnetje, of de haren in de wind.

De vrijwilligers beleefden er zelf veel plezier aan en maken er altijd een feestje van. Samen een ijsje eten of op een terrasje pakken, en elkaar verhalen vertellen. Vele bewoners kwamen terug en zeiden direct, je mag mij wel weer inplannen.

Goed nieuws!

Vanaf april/mei 2022 komt de Fietsriksja ook Humanitas Deventer weer regelmatig bezoeken. Wilt U eerder dan is het altijd mogelijk zelf een afspraak in te planne. Vraag de receptie naar de mogelijkheden.

Op andere tijden met de fietsriksja op pad?

Mail dan of ga naar de website

Activiteiten en diensten

Bij Humanitas is er altijd wat te doen. Dagelijks organiseren wij veel activiteiten. Deze kunt u bekijken via het maandelijks activiteitenoverzicht. Aan de meeste activiteiten kunnen ook bewoners uit de wijk deelnemen.

Duofiets voor Humanitas

Humanitas Deventer heeft een duofiets voor bewoners. De duofiets stimuleert de bewoners om naar buiten te gaan en te genieten van Deventer en omgeving. Samen met een vrijwilliger of familielid kan bijvoorbeeld een boodschap worden gehaald, een kopje koffie gedronken in de stad, een bezoekje worden gebracht aan familie of gewoon een mooie fietstocht worden gemaakt.