Stageplek?

Ook daarvoor ga je naar Humanitas
 • Werk
 • (Maatschappelijke) Stages

Humanitas opleidingen en stages

Binnen Woon- en Zorgcentrum Humanitas lopen jaarlijks meerdere studenten van diverse opleidingen een kortere of langere periode stage:

 • Middelbare school
  Voor stages van het VMBO werkt Humanitas samen met diverse scholen in en rondom Deventer. Het stagebureau van de school regelt de stageplaatsen met de praktijkopleider.

 • MBO
  Humanitas biedt ook stageplaatsen voor diverse MBO-opleidingen. Over het algemeen regelt de school deze stageplaatsen met de praktijkopleider. Je leert als MBO-student de theoretische kennis in de praktijk toe te passen. Je maakt kennis met de doelgroep van jouw keuze en leert vaardigheden toe te passen in de praktijk. Humanitas zorgt voor deskundige werkbegeleiders en beoordelaars.

 • HBO
  Ook HBO-studenten zijn bij Humanitas welkom voor een stage. Je leert als HBO-student de theoretische kennis in de praktijk toe te passen. Je maakt kennis met de doelgroep van jouw keuze en leert vaardigheden toe te passen in de praktijk.

Wij bieden ook de mogelijkheid om een afstudeeropdracht uit te voeren. Een verzoek hiervoor kan worden gemaild.


Werken en leren

Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor een opleiding in de zorg. Dat is plezierig want met het toenemend aantal ouderen zijn nieuwe collega’s zeer welkom! Misschien heb je belangstelling voor een beroep in de zorg, maar weet je niet wat voor jou het meest geschikt is?  Bij een BBL-opleiding werk je binnen onze organisatie. Het aantal opleidingsplaatsen is beperkt. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden binnen onze organisatie, neem dan contact op met de praktijkopleider.


Erkend leerbedrijf

Woon- en zorgcentrum Humanitas is opgenomen als erkend leerbedrijf in het register van SBB, kenniscentrum voor leren in de praktijk. Hiermee staan we garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding.


Maatschappelijke stage

Humanitas Deventer heeft plaats voor maatschappelijke stagiaires op diverse afdelingen. Heb je ’s avonds tijd over en wil je ons helpen bij de broodmaaltijd met de bewoners? Ben je niet bang om aan te pakken en daarom geschikt om onze balkons te verzorgen? Loop jij er graag netjes bij en zie je het zitten om de schoenen te poetsen van onze bewoners? Of heb jij juist een talent dat wij als organisatie in jouw ogen goed kunnen gebruiken? Laat dan vooral van je horen! Niets is ons te gek als dit het leven van onze bewoners verrijkt en in overleg is veel mogelijk!


Meer informatie over de (Maatschappelijke) stages bij Humanitas?

Vul onderstaand opleidingsformulier in
De praktijkfunctionaris zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Alle opgestuurde informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U kunt natuurlijk ook bellen met nummer: 0570 628 633