Heb je een leuke vakantiejob nodig?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Veilig werken bij Humanitas Deventer

Uiteraard werken we bij Woon- en Zorgcentrum Humanitas Deventer veilig. Indien situaties daar om vragen hanteren wij per direct alle richtlijnen van de overheid om iedereen veilig te kunnen laten werken.

Woon- en Zorgcentrum Humanitas Deventer zoekt weer vakantiekrachten!

Wij hebben de leukste vakantiebaan voor je! Je mag de bewoners van Woon- en Zorgcentrum Humanitas een stralende zomer bezorgen! Daarnaast betekent een vakantiebaan bij Humanitas een goed salaris, een afwisselende en verantwoordelijke functie. Er zijn in de zomerperiode diverse functies te vervullen, afhankelijk van je achtergrond en opleidingsniveau. Je krijgt een kans om ervaring en kennis op te doen binnen je vakgebied in een gezellige en collegiale sfeer! Wat dacht je van een vakantiebaan als:

 Algemene schoonmaak| Restaurant medewerker| Helpende | Verzorgende

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan! Voor vragen en sollicitatie kun je terecht bij Tanja Ekhardt, mail haar even!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is het vereist om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren voor aanvang van je werkzaamheden. Als je nog niet in het bezit bent van een VOG vergoed Humanitas de kosten als je bij ons in de zomer komt werken.Vul op beide pagina’s van het opgaveformulier je beschikbaarheid in. Indien dit niet is ingevuld, kan je sollicitatie niet in behandeling worden genomen. Formulieren kun je inleveren bij de receptie van Humanitas of opsturen naar:

Woon- en Zorgcentrum Humanitas
T.a.v. Personeelszaken
Radboudlaan 1
7415 VA Deventer

Je kan ook eerst meer informatie aanvragen bij Humanitas over wat wij allemaal doen. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Neem contact op met Humanitas DeventerInternetSocial mediaAdvertentiesTelevisie

Let op: Vink onder aan het formulier  "Ik ben geen robot" aan anders zal het formulier niet worden verstuurd.

Humanitas Deventer zal zo spoedig mogelijk, indien noodzakelijk, contact met u opnemen. Alle opgestuurde informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U kunt natuurlijk ook bellen met nummer: 0570 628 633