• Er mag geen overlast zijn...

  Er mag geen overlast zijn...

  deze regel is heilig
 • Er mag geen overlast zijn...

  Er mag geen overlast zijn...

  deze regel is heilig
 • Wonen
 • Humanitas woonstudenten

Humanitas Woonstudenten

In Humanitas wonen er 6 woonstudenten tussen de oudere bewoners in. De eerste student kwam met Kerst 2012. De woonstudenten zijn medeverantwoordelijk voor een goed woonklimaat en zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen. De woonstudenten wonen echt in Humanitas Deventer. Ze zorgen ervoor dat zij minimaal 30 uur per maand een “goede buur” zijn voor de bewoners. Het bij toerbeurt verzorgen van de broodmaaltijd om 17:00 uur voor de bewoners is ons restaurant ’t Proathuus is hier een voorbeeld van. Voor meer informatie klik hier voor het vragenformulier.

Zij beslissen ook zelf hoe laat ze thuis komen. Eén regel is heilig; er mag geen overlast zijn.

Sharmain
Sharmain Thenu
Een leuke, sociale en gezellige meid die al sinds 2016 in Humanitas woont. Houdt van sporten, festivals, dansen, lekker eten, gezelligheid en natuurlijk heel veel andere leuke dingen. Naast een goede buur ben ik werkzaam en lerende in de jeugdzorg.
Yvonne Okkema
Yvonne Okkema
Ik heb al veel leuke momenten samen met de ouderen mee mogen maken bij Humanitas Deventer. Voor mijn studie Tourism Management ben ik een half jaar in Zuid-Afrika geweest. Dit huis is een bijzonder leuk thuis voor jong en oud.
Sores
Sores Duman
Woonachtig in Humanitas vanaf 2016 and still enjoying myself hier. In het zijn van een ‘goede buur’ staat het sociale gedeelte voor mij centraal. Over mezelf: ik houd van fitness, dans en voetbal kijken met de bewoners.
Rens
Rens Keppels
In april ben ik in Humanitas komen wonen en dat is tot nu toe een geweldige ervaring. Naast het zijn van een goede buur ben ik bezig met het laatste jaar van de opleiding chemie aan het Saxion in Deventer.
Anneloes
Anneloes Olthof
Net klaar met school, maar nog niet klaar om weg te gaan. Geniet met veel enthousiasme nog volop van het leven tussen de ouderen hier!
Lara Olthof
Lara Olthof
Ik studeer toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Nijmegen. Ik ben gek op muziek, concerten bezoeken, skiën, boeken lezen en gezelligheid!


Wereldwijde aandacht voor de Humanitas Woonstudenten

Over de Woonstudenten is (wereldwijd) veel geschreven en er zijn ook veel filmpjes gemaakt. Hieronder hebben we er een aantal verzameld. De filmpjes staan ook op ons eigen youtube kanaal.

Australië SBS

Australië SBS

Dateline van SBS
Engeland BBC

Engeland BBC

Documentaire van de BBC
Aljazeera

Aljazeera

Aljazeera op bezoek
TEDX (Amsterdam)

TEDX (Amsterdam)

Jurrien in Amsterdam
RTV Oost

RTV Oost

Nederlandse documentarie
Achmea (NL)

Achmea (NL)

Achmea special
Jacobine op Zondag

Jacobine op Zondag

Bij de KRO/NCRV TV
FNV Senioren (NL)

FNV Senioren (NL)

Het zijn teamspelers
RTL Live

RTL Live

Anyta en Patrick bij RTL Live


International inquiriesInternetSocial mediaYouTubeReferring website

Humanitas Deventer

Radboudlaan 1  |  7415 VA Deventer  |  The Netherlands  |  T 0570 628 633

Thank you very much for your interest in Humanitas Deventer. We will gladly help you with all your information requests about our new and innovative solutions for caring for our seniors. We will treat your information with great care and it will always remain confidential.