Deventer

bin nie so van dat benauwde

Humanitas coronaDOOR DE CORONA ZIJN ALLE ACTIVITEITEN TOT NADER ORDER AFGELAST.

Wij begrijpen dat deze maatregel onze bewoners en u enorm treft en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u op andere manieren in contact kunt blijven staan met uw familielid.  Het is en blijft onze grootste zorg om de gezondheid van onze bewoners te beschermen. Heeft u iets af te geven voor uw familielid (boodschappen, wasgoed, bloemen, etcetera) dan kunt u dit in het halletje bij de voordeur achterlaten, graag voorzien van naam en kamernummer en wij zorgen dat dit terecht komt bij de bewoner.


 

Proathuus

Het kloppend hart van Humanitas en als goede buur voor de wijk. Een prachtige en unieke ruimte, die meer is dan het restaurant, waar bewoners en ouderen uit de wijk kunnen eten.

Het is er huiselijk, sfeervol, gewoon, herkenbaar, licht en schoon. Onze gastvrouwen/heren zijn beroepskrachten en vrijwilligers. Zij werken hier samen aan een gastvrij en sfeervolle plek in huis. U bent de hele dag welkom. Om een krantje te lezen, een praatje te maken, de warme maaltijd gebruiken of meedoen aan activiteiten. Er kan worden gezongen, gekaart, gesjoeld, we houden workshops.


Kijk voor deze week op ons activiteitenoverzicht.