Leuke vacatures?

Vakantiewerk?

Vrijwilliger worden?

Werken bij Woon- en Zorgcentrum Humanitas

Humanitas biedt dagelijks zorg en welzijn voor ouderen. Dat kan alleen met goed gemotiveerde medewerkers, die onze kernwaarden Liefde, Samen en Positief in hun genen hebben.

Goede en enthousiaste medewerkers moeten graag bij ons komen werken en bij ons willen blijven omdat ze het naar hun zin hebben. Wij zoeken medewerkers met inlevingsvermogen, creativiteit, betrokkenheid, deskundigheid, hart voor het werk en vooral voor de bewoners. Zie de persoon achter de mens!

Wij bieden je een gevarieerd pakket aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris, onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenregeling conform de cao VVT. Verder hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, korting op fitness en/of gratis gebruik van onze eigen fitnessruimte. De scholing van onze medewerkers wordt goed georganiseerd, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.


Meer weten over werken bij Humanitas?

Vul dan onderstaand formulier in
Alle opgestuurde informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U kunt natuurlijk ook bellen met nummer: 0570 628 633

U kunt hier ook een formulier downloaden als u dat makkelijker vindt.

Of stuur een brief naar onze Personeelsadviseur, Radboudlaan 1, 7415 VA Deventer.