Artius - Cultuurpodium Keizerslanden

Artius organiseert een reeks aan activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, film, theater, lezingen en debat. Deze activiteiten zijn voor de bewoners van Woon- en zorgcentrum Humanitas, maar ook voor iedereen uit de wijk Keizerslanden te Deventer.

Turner Venice32

Cultuurpodium Keizerlanden

Artius is het culturele podium voor de wijk Keizerlanden.

Laat u verrassen

De activiteiten zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur, andere culturen, een levendig debat.

Humanitas

Woon-en Zorgcentrum Humanitas beschikt over meerdere ruimtes die geschikt zijn voor ons diverse aanbod. Van een grote zaal met podium en uitstekende geluidsinstallatie tot een aantal kleinere ruimtes voor kleinschalige bijeenkomsten. Tevens zijn al deze ruimtes rolstoel- en scootmobiel-vriendelijk en beschikt het centrum over goede horecafaciliteiten.

Informatie

Artius BeeldVoor meer informatie kunt u contact opnemen met de programmacoördinator van Artius. Deze is bereikbaar via de Receptie van Humanitas.

Telefoonnummer 0570-628633.
Of per email: artius@humanitasdeventer.nl


 

Ja, ik wil meer weten over Artius!Algemene informatieProgrammeringIk wil optredenVrijwilligerswerk

Artius zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Alle opgestuurde informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U kunt natuurlijk ook bellen met nummer: 0570 628 633