• Wonen
  • Warme zorg (lang verblijf)

Warme zorg, voor een langdurig verblijf

Wat een gezellig, sfeervol huis'. Dat is de meest gehoorde reactie van mensen die voor het eerst in Woon- en Zorgcentrum Humanitas zijn. De kleuren groen en wit komen in veel accenten naar voren. Deventer is overal terug te halen. In mooie afbeeldingen die refereren aan de Hanzestad, of bekende Deventer namen op de afdelingen. Denkt u aan bijvoorbeeld Op de Brink, Op de Hoven of Op de Beestenmarkt.

De appartementen zijn geschikt voor één of twee personen. U beschikt over een eigen keuken, badkamer en toilet. Woon- en Zorgcentrum Humanitas biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten. U kunt bijvoorbeeld mee-eten in het Proathuus, deelnemen aan activiteiten of de fysiotherapie die in de fitnessruimte wordt aangeboden.

Goed afgestemde verzorging en persoonlijke benadering zijn het uitgangspunt om zoveel mogelijk verder te leven zoals u thuis gewend was.  Samen met de persoonlijk begeleider wordt een woonleefplan opgesteld om u zoveel mogelijk ‘thuis’ te laten voelen.

Let op: U heeft wel een CIZ indicatie nodig voor een aanmelding voor warme zorg.

Meer weten over warme zorg?
Humanitas Deventer zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Alle opgestuurde informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U kunt natuurlijk ook bellen met nummer: 0570 628 633