• de woonstudent

  de woonstudent

  Nog steeds belangstelling voor populaire woonstudenten
 • Wij zien altijd de mogelijkheden

  Wij zien altijd de mogelijkheden

  en nooit beperkingen...
 • Nieuws
 • 50 jaar Humanitas Deventer, kom naar de open dag!

50 jaar Humanitas Deventer, kom naar de open dag!

Woon- en Zorgcentrum Humanitas Deventer bestaat dit jaar 50 jaar en nodigt iedereen uit dit samen te vieren in de geheel vernieuwde Ridderhof. Zin om een kijkje te nemen in De Ridderhof? Benieuwd naar alle activiteiten? Zin om nieuwe buurtbewoners te ontmoeten? Of heeft u zelf een idee voor een activiteit? Kom dan naar de open dag bij De Ridderhof op zaterdagmiddag 18 april van 14.00 tot 17.00 uur. 


Dit is uw kans om kennis te maken met Humanitas Deventer en De Ridderhof in de wijk Keizerslanden. Tijdens de open dag laten we zien welke activiteiten er worden georganiseerd en bij welke organisaties u terecht kunt. Samen met anderen kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten, evenementen en workshops.

De Ridderhof, met de ingang aan de Balderikstraat 2a, is onderdeel van Woon- en Zorgcentrum Humanitas en richt zich op alle buurtbewoners in de wijk Keizerslanden. Als bezoeker blijft u actief, kunt u mensen ontmoeten en samen met anderen iets ondernemen. Denk hierbij aan activiteiten op het gebied van bewegen (bijvoorbeeld wandelen of fitness), bloemschikken of samen met buurtbewoners eten. Ook kunt u in De Ridderhof een gratis kopje koffie drinken of uw verjaardag of jubileum vieren.

Wij nodigen u uit om, wanneer u dat wilt, actief mee te helpen bij diverse activiteiten. Ook wanneer u ideeën heeft of samen met anderen iets wilt ondernemen, helpen wij u graag bij het organiseren hiervan.