• de woonstudent

  de woonstudent

  Nog steeds belangstelling voor populaire woonstudenten
 • Wij zien altijd de mogelijkheden

  Wij zien altijd de mogelijkheden

  en nooit beperkingen...
 • Nieuws
 • Weken van de handhygiëne succesvol

Weken van de handhygiëne succesvol

Van 7 t/m 21 juni stond in woon- en zorgcentrum Humanitas handhygiëne centraal. Tijdens de diverse activiteiten die rond het thema handhygiëne werden georganiseerd werd goed duidelijk hoe belangrijk het is om hiermee goed om te gaan.

Start op dinsdag 7 juni

Verpleegkundige Trudy Spenkelink opende op dinsdagochtend 7 juni met een heldere uitleg over dit boeiende onderwerp en presenteerde de instructiekaarten. Op alle openbare toiletten in Humanitas hangen nu de instructiekaarten handhygiëne.

Dinsdagmiddag 7 juni stond in het teken van de handverzorging.

Vele bewoners, medewerkers en vrijwilligers kwamen in de gezellige ruimte voor het verzorgen en lakken van de nagels. Ook kon men een handmassage krijgen en paraffine pakkingen. Dat was voor iedereen nieuw en het resultaat was heerlijk zachte handen! Er was een gezellige, ontspannen sfeer. Leuk om op een andere manier medeweerkers bezig te zien

Donderdag 9 juni beestenboel

Op donderdag 9 juni Donderdagmiddag 9 juni kwam de mobiele kinderboerderij in de binnentuin. Bij de dieren in het hok of gewoon de konijnen op schoot nemen en heerlijk knuffelen. Al met al wederom een succesvolle middag in een gemoedelijk sfeer.

humanitas nieuws handhygiene 002 2016

Dinsdag 14 juni quiz

Dinsdag 14 juni was er een quiz georganiseerd rondom het thema handhygiëne en mensen konden schaduw figuren maken met hun handen.

Dinsdag 21 juni afsluiting

Op dinsdagmiddag 21 juni werd dit belangrijke thema afgesloten met een wandeling met bewoners en familie, personeel, vrijwilligers van  Humanitas, maar ook van Philadelphia, vanuit het koor “Vox Vivace“ en de stichting Rechtop. Aansluitend was er een picknick voor de deelnemers.

Kortom. De weken van de handhygiëne waren een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.